Werkgever

mmouse
arrow

Scroll omlaag

personeelsbeleidKwaliteit ontwikkelen


image

De missie van Akkoord! PO is om leerlingen te leren hun eigen kwaliteiten te ontdekken en benutten. En wat geldt voor leerlingen, geldt ook voor leerkrachten. Als ze vanuit eigen kracht verbinding maken met anderen en bereid zijn om van elkaar te leren, kunnen ze heel veel voor elkaar krijgen. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Dat vraagt om een bepaalde houding en mentaliteit. Daarbij gaat het niet zozeer om wat u kunt, maar om wie u bent. Wat zijn uw drijfveren, wat zijn uw overtuigingen? Afstemming, samenwerking en resultaat bereikt u eenvoudiger als u dezelfde waarden deelt, zoals eerlijkheid, integriteit, betrouwbaarheid, openhartigheid, geloofwaardigheid, vertrouwen, loyaliteit en collegialiteit. Als Akkoord! PO medewerkers laten ze dit dagelijks zien in de manier waarop ze met elkaar omgaan. Door open, spontaan en enthousiast gedrag, door de daadkracht en energie, door creativiteit, betrokkenheid en begrip, door de oprechte aandacht en interesse en in hun constructieve en tegelijk kritische houding.

Jouw talent krijgt bij Akkoord! PO de ruimte. Bovendien zijn ze behoorlijk ambitieus. Bij de professionele cultuur die ze voorstaan, hoort competentiegericht ontwikkelen, coachend leidinggeven en de gewoonte om kennis te delen. Niet alleen tussen leerlingen, maar evengoed tussen leraren en scholen.

image

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures binnen Akkoord!.

image

vervangen

Wanneer u graag vervangingswerkzaamheden wilt verrichten bij de diverse scholen binnen stichting Akkoord! PO, kunt u zich via onderstaande website aanmelden:
Via Clooser kunt u ook een verklaring omtrent gedrag (VOG) aanvragen. Deze is 6 maanden geldig en heeft u nodig om te worden ingezet als vervangen.

Meld je aan!