Werkgever

mmouse
arrow

Scroll omlaag

image

Vacature OJBS Het Maasveld

Voor Openbare Jenaplan Basisschool Het Maasveld in Tegelen zijn we vanaf 1 mei 2022 op zoek naar een directeur met passie voor het onderwijs.

Klik hier voor meer informatie!
image

Vacature OJBS De Toermalijn

OJBS De Toermalijn is op zoek naar een leerkracht L10. Je vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met een gemĂȘleerde leerlingpopulatie en bent flexibel en breed inzetbaar in groep 1 t/m 8. Kom je werken op deze leuke school, dan kom je ook in aanmerking voor de arbeidsmarkttoelage van 8%.

Klik hier voor meer informatie!
image

Vacature IKC De Koperwiek

IKC De Koperwiek zoekt een enthousiaste leerkracht L10 met liefde voor het vak en voorkeur voor de bovenbouw. Het team van de Koperwiek is idealistisch en vooruitstrevend en alle medewerkers staan voor kwaliteit en professionaliteit.

Klik hier voor meer informatie!
image

Vacature OJBS De Omnibus

OJBS De Omnibus is op zoek naar een leerkracht L10. Wil je graag werken in driejarige stamgroepen en heb je affiniteit met het jenaplanconcept, dan ben jij wellicht de geschikte kandidaat!

Klik hier voor meer informatie!
image

Vervangen?

Wanneer je graag vervangingswerkzaamheden wilt verrichten binnen stichting Akkoord!-po, vraag naar de mogelijkheden en meld je snel aan voor de vervangerspool van Akkoord! Stuur je motivatie en CV naar personeelszaken@akkoord-po.nl en wij nemen contact met je op.

Klik hier voor meer informatie!